Vacatures

bij Staffplanning

De perfecte baan of kandidaat!

Kijk in ons overzicht naar een vacature die je aanspreekt en laat dit ons weten. Wij nemen meteen contact met je op.

Kijk voor alle beschikbare functies in onze portaal!

Vacature Accountmanager / Salesmanager

Vanwege verdere ambitieuze groei bij een van onze opdrachtgevers, zijn we op zoek naar een accountmanager / salesmanager die ervaring heeft met het aandragen van nieuwe klanten op het gebied van Voip en ICT. Jij bent diegene die voor de vraagstukken van opdrachtgevers in oplossingen denkt, en met gespecialiseerde oplossing komt en deze tot hun recht laat komen ten behoeve van de klant.

Locatie: 's-Hertogenbosch
Lees meer

Vacature Accountmanager Automation

Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar uitbreiding van het salesteam bij een van onze opdrachtgevers, met een Account Manager voor ons sterk groeiende cluster Automation. Als Account Manager ben je van alle markten thuis. Je weet als geen ander de dienstverlening van Automation bij klanten onder de aandacht te brengen. De diensten bestaan uit Test Automation, Business Engineering (Model Driven Development: Mendix, Blueriq en Pega) en Enterprise Agility (DevOps, Scrum, Agile). Je vertaalt de strategie naar klant oplossingen en bent verantwoordelijk voor het ophalen van aanvragen en de verwerving van projecten bij klanten binnen je eigen portfolio. Je hebt een sterke focus op new business. Als Sales maak je maximaal gebruik van de global delivery en strategische allianties.

Locatie: Regio Utrecht, Centraal Nederland
Lees meer

Vacature Accountmanager Food

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Accountmanager Food industrie.

Locatie: Regio Amsterdam / Randstad
Lees meer

Vacature Accountmanager regio Noord

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een echte gedreven Accountmanager voor de noordelijke provincies vanuit Groningen.

Regio Groningen
Lees meer

Vacature Business Intelligence of Data Specialist

Bij onze opdrachtgever zoeken we in het kader van diverse aanstaande projecten meerdere BI of data consultants. Je acteert op het brede terrein van datamanagement. Door de groei van data- en informatiestromen bij onze klanten is veel te doen met data, zowel op het technische vlak: inrichten van data architectuur, het bouwen van datamodellen, rapporten en dashboards als op het functionele vlak: informatie analyse, analyseren van de dataprocessen en implementaties begeleiden. 

Locatie: Regio Rotterdam, Zuid-Holland
Lees meer