Diensten

van Staffplanning

Combinatie voor succes

Een goed Welzijn komt naar boven in de vorm van succes. En succes komt vanuit een passende werkgever, leuke uitdagende baan en persoonlijke match. Leuk werk geeft uiteindelijk als resultaat 'Welvaart'. Vanuit deze filosofie zorgt Staffplanning voor de perfecte match voor opdrachtgever en professional.

Werken met Staffplanning betekent werken met een organisatie die Sales en ICT snapt op basis van deze Welzijn voor Welvaart. Deze combinatie is het geheim van Staffplanning levert het succes van opdrachtgever en professional.

Sales professionals

Of het nu gaat om Sales vanuit binnendienst of buitendienst Staffplanning zorgt voor de juiste professional. Door middel van een unieke selectie methode scheiden wij de echte professional van de rest. Door jarenlange ervaringen in de sales is Staffplanning in staat u van de juiste professional te voorzien. 

Recruitment Services

Om de juiste professional op het juiste moment en plek te krijgen is de uitdaging van ieder bedrijf. In
een markt waarin een tekort aan professionals is ontstaan is het een uitdaging om de kernmerken en
kwaliteiten niet uit het oog te verliezen, en vooral bij jezelf te blijven. Dit zorgt uiteindelijk voor een langdurige samenwerking. Staffplanning is in staat u hierbij te helpen en te adviseren.

Detachering

Omdat niet elke organisatie alle ICT zaken zelf kan organiseren en er krapte heerst op de ICT markt, kan Staffplanning u helpen als organisatie om deze “tijdelijke” behoefte goed in te vullen. Dit gebeurt met de betere professionals uit de markt, die volledig gecertificeerd en getraind zijn. Zodat u als organisatie de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten om zo uw eigen doelstellingen te realiseren