Vacatures

bij Staffplanning

De perfecte baan of kandidaat!

Kijk in ons overzicht naar een vacature die je aanspreekt en laat dit ons weten. Wij nemen meteen contact met je op.

Vind hier jouw droombaan!

Servicedesk Medewerker ICT

Als Servicedesk medewerker ICT bied je fulltime oplossingen voor de klanten van onze opdrachtgever en voer je ook standaard wijzigingsverzoeken uit. Je bent het eerste aanspreekpunt en jij maakt een inschatting: kun je het incident zelf oplossen of zet je het door naar een specialist?

Locatie: Regio Zaltbommel, Gelderland
Lees meer

Vacature Accountmanager Business Intelligence

Vanwege verdere groei binnen bij een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een accountmanager die ervaring heeft met het aandragen van Qlik software en solutions. Jij bent diegene die voor de vraagstukken van opdrachtgevers in oplossingen denkt en met gespecialiseerde Qlik consultants op deze projecten tot hun recht laat komen.

Locatie: Centraal Nederland, Gelderland
Lees meer

Vacature Accountmanager Document Management

Als Accountmanager Document Management kom je ter uitbreiding van het verkoopteam voor de Business Unit Document Management van onze opdrachtgever in de regio Amsterdam. Als Accountmanager die ervaring heeft met het verkopen van Document Management oplossingen. Onze opdrachtgever is toonaangevend leverancier in haar vakgebied met haar eigen ontwikkelde oplossing, wat staat voor een internet gebaseerde Document Management oplossing.

Locatie: Regio Amsterdam, Noord-Holland
Lees meer

Vacature Business Consultant Managed Services

Ben jij een échte Business Consultant en weet jij hoe je jouw kennis en ervaring moet inzetten om een goede vertaal slag te maken tussen de wensen van de klant en de technische mogelijkheden? Is sales je niet vreemd en kan je denken vanuit een klant als een echte verandermanager? Dan willen wij jou in het team van onze opdrachtgever!  

Locatie: Centraal Nederland, Gelderland
Lees meer

Vacature Customer Support Engineer

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een echte gedreven Support Engineer met een supervisor rol.

Regio Hoofddorp/Amsterdam
Lees meer

Vacature Sales Manager Managed Services

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Sales Manager Managed Services. In deze functie ben jij primair verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van en vormgeven aan de Managed Services strategie met bijbehorende producten en diensten.

Locatie: Centraal Nederland, Gelderland
Lees meer