Detachering

van Staffplanning

Detachering, op onze manier

Natuurlijk staan uw eisen en wensen altijd centraal als we voor u op zoek gaan naar een commerciële, administratieve, financiële of technische professional voor een tijdelijke opdracht. Maar het vinden van de perfecte kandidaat doen we graag op onze eigenwijze manier. Dat doen we al jaren en bovendien naar volle tevredenheid van opdrachtgevers. Zoals ook bij werving & selectie en RaaS het geval is, zijn we bij detachering vooral succesvol dankzij onze persoonlijke aanpak.

Omvangrijk netwerk

Voor het vinden van de ideale kandidaat voor een project of tijdelijke samenwerking, vallen we terug op een omvangrijk netwerk. Alle kandidaten kennen we persoonlijk en met alle kandidaten onderhouden we regelmatig contact. We zijn niet alleen volledig op de hoogte van hun actuele competenties, ook weten we wat onze professionals bezighoudt en motiveert. Dat vinden we belangrijk, want de perfecte match zit ‘m niet alleen in een mooi cv, maar net zo goed in persoonlijkheid en soft skills. Ook als het gaat om een tijdelijk project!

Ontzorging in salarisadministratie en -betaling

Graag gaan we voor u aan de slag, om de perfecte kandidaat voor uw project te vinden. De vraag is meestal niet of we ‘m vinden, maar hoe snel. We laten ons graag door u uitdagen. Als de match er is, ontzorgen we u volledig op het gebied van salarisadministratie en -uitbetaling. U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur op basis van heldere afspraken. Geen zorgen dus. En gedurende de looptijd van de overeenkomst, hebben we uiteraard regelmatig contact over hoe de samenwerking verloopt.